Lamelirano drvo pruža projektantima neograničene mogućnosti oblikovanja, a arhitektima neometano izražavanje u raznim oblicima i dimenzijama uzimajući u obzir tehnološko-tehničke mogućnosti proizvodnog procesa kao i tehnološke mogućnosti izvedbe konstrukcije.

Drvo proizvodimo u dužinama i do 50 metara, te visine poprečnog presjeka od par metara.

Drvene konstrukcije uglavnom su štapaste konstrukcije tako da praktički ne postoje ograničenja u rasponima i oblicima konstrukcija koje možemo izvesti u lameliranom drvu. Primjenom modernih tehnologija svakodnevno se izvode rasponi do 45 metara, a u svijetu su zabilježeni dosegnuti rasponi i preko 120 m.

7

Najčešće se koriste sustavi prostih greda, trozglobnih okvira sa ili bez zatega, dvozglobnih okvira sa ili bez zatega, štapovi djelomično izvedeni po pravcu, a djelomično zaobljeni, te konstrukcije u kombinaciji drvo-čelik, beton-čelik, kao i spregnute konstrukcije drvo-beton.

Projektantima i investitorima pružamo uslugu izrade idejnih projekata i projekata konstrukcije koje izvodi stručni kadar s višegodišnjim iskustvom u projektiranju i izvedbi drvenih konstrukcija.

Obratite nam se s povjerenjem i mi ćemo od Vaše ideje napraviti projekt i izvesti konstrukciju.